preskoči na sadržaj

Osnovna škola Pećine Rijeka

Login

Prva dječja knjižnica i Odjel za djecu s oštećenjem vida 

 

Kalendar
« Kolovoz 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Tražilica
Zabavno i poučno

VAŽNI DOKUMENTI

Razno

Natjecanja iz znanja
Školska natjecanja 2015./2016.
Maja Vižentin / datum: 11. 4. 2016. 10:54

Naši su učenici sudjelovali na natjecanjima koje organizira Agencija za odgoj i obrazovanje te su svojim znanjem i trudom, kao i uvijek, lijepo predstavili Osnovnu školu Pećine.

Na školskom natjecanju iz Hrvatskog jezika sudjelovali su Marko Pavlović, Dario Rački, Lara Stroligo, Anđela Pilić iz 7.razreda te Florijan Sandalj, Dominik Babić i Jana Švarcer iz 8.razreda.

Na školskom natjecanju iz Kemije sudjelovao je Dominik Babić iz 8. razreda.

Na školskoj razini natjecanja LIK sudjelovali su Vid Tomić i Dominik Babić iz 8. razreda, Anđela Pilić, Ana Marčeta, Nensi Denona i Nora Mičević iz 7. razreda, Nora Magaš iz 6. a i Ida Tomić iz 6. b razreda te Anamaria Hajdinjak i Mateo Dika iz 5. razreda.

Na školskoj razini natjecanja Europa u školi sudjelovali su Jelena Jurišić iz 5. razreda, Roko Eugen Ninić iz 6. b i Ines Štefanec iz 6. a razreda te Claudia Andročec iz 7. razreda.

Na školskoj razini Škole stvaralaštva Novigradsko proljeće sudjelovala je Fani Bubrić iz 8. razreda.

Na županijskom natjecanju iz Engleskoga jezika sudjelovali su Florijan Sandalj i Borna Budić iz 8. razreda.

Na Vjeronaučnoj olimpijadi sudjelovali su Luka Jovančević i Duje Franić iz 8. razreda te Fran reš i Luka Matić iz 6. razreda.

Na županijskom  natjecanju iz Talijanskoga jezika sudjelovao je Luka Jovančević iz 8. razreda.

Na županijskom natjecanju iz Geografije sudjelovali su Mara Maržić iz 7. razreda, Marin Rabadžija i Borna Tukić iz 6. b razreda Ivan Mihael Matković iz 6. b razreda te Borna Budić iz 8. razreda.

Na županijskom natjecanju iz Matematike sudjelovao je Florijan Sandalj, Dominik Babić i Niko Kirinčić iz 8. razreda.

Na županijskom natjecanju iz Tehničke kulture sudjelovali su Anamaria Hajdinjak iz 5. razreda, Borna Tukić iz 6. b razreda te Dominik Babić iz 8. razreda.

Na županijskom natjecanju iz Kemije sudjelovao je Niko Kirinčić iz 8. razreda.

Na natjecanju Čitajmo do zvijezda sudjelovali su učenici 7. razreda Anđela Pilić, Mara Maržić i Marko Pavlović.

Na natjecanju LIK sudjelovalo je Mateo Dika iz 5. razreda čiji je rad poslan na državnu razinu natjecanja te Anamaria Hajdinjak čiji je rad ušao u kategoriju zapaženih radova.

Na županijskom natjecanju iz Povijesti sudjelovala je Mara Maržić iz 7. razreda.

Na županijskom natjecanju iz Biologije sudjelovali su učenici 8. razreda Duje Franić, Niko Kirinčić, Lea Ferari i Dominik Babić.

Na županijskoj razini LiDraNa sudjelovali su Lea Ferari, učenica 8. razreda, Nensi Denona te Mija Rose Edmonds iz 7. razreda te učenici 6. b razreda Eugen Roko Ninić, Lara Vunderlich te Ida Tomić.

Učitelji koji su ih pripremali za natjecanja naučili su ih da je važno sudjelovati te prihvatiti i dobre i loše rezultate.

Kako bismo im pokazali da cijenimo njihov trud, učenicima smo pripremili zakusku na kojoj smo im podijelili zahvalnice za sudjelovanje u natjecanjima.

Zahvaljujemo im što su sudjelovali na natjecanjima te svima pokazali zbog čega se Osnovna škola Pećine (s pravom!) toliko ponosi svojim učenicima i učiteljima.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju