preskoči na sadržaj

Osnovna škola Pećine Rijeka

Login
Virtualna knjižnica

Virtualna knjižnica

Informatika u razrednoj nastavi

E-svijet 1

Prva dječja knjižnica i Odjel za djecu s oštećenjem vida 

 


Krizni tim za psihološku pomoć i savjeti stručnjaka Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu mogu se dobiti putem e-maila kurikulum@mzo.hr i na telefon Nada Kegalj (098/594 721 i 091/755 0879 za Primorsko-goransku i Ličko-senjsku - Primorje).
 
AKTIVNI NATJEČAJI
Kalendar
« Listopad 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Zabavno i poučno

 

               

 

 

 

 

VAŽNI DOKUMENTI

 

Razno

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Projekt Ri Move u našoj školi
Autor: Ksenija Sobotinčić Štropin, 4. 10. 2021.

Projekt Sportske škole Grada Rijeke Ri Move uveden je u osnovne škole Grada Rijeke s ciljem promicanja i poticanja djece na tjelesnu aktivnost.


Ideja projekta se razvija s ciljem da djeci sport bude dostupan i besplatan te da se pozitivno utječe na razvoj djece u svim segmentima, ne samo u sportu.

Programi su besplatni za sve polaznike budući da ih financira Grad Rijeka i Ministarstvo turizma i sporta RH.

Treninzi se provode u školskim dvoranama, a u sklopu produženog boravaka. Na svakom su satu Ri Move-a jedan do dva trenera koji obučavaju učenike vještini sportova kao što su atletika, gimnastika, judo, nogomet, rukomet, košarka, odbojka, kendo, karate i ples.

Programi obuhvaćaju učenje bazičnih vještina koje utječu na tjelesni i psiho-socijalni razvoj djece te poticanje tjelesne aktivnosti i zdravog načina života, a provode ga educirani treneri iz svake sportske grane i poznati riječki sportaši.

Učenici polaznici produženog boravka naše škole sudjeluju u projektu Ri Move svakog utorka (kendo i atletika) i četvrtka (Rijeka pleše).

Galeriju fotografija pogledajte ::ovdje::

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
Obavijest o izdavanju potvrda učenicima

Poštovani učenici i roditelji, 

na poveznici https://potvrde.skole.hr/login možete preuzeti i ispisati elektronički zapis/potvrdu o statusu redovitog učenika. U padajućem izborniku moguće je izabrati svrhu potvrde.  Prijava za sve učenike je putem AAI@EduHr elektroničkog identiteta.

Sustav za izdavanje e-potvrda o statusu školovanja redovitog učenika omogućava izdavanje potvrde u različite svrhe, a podatci o učenicima preuzimaju se iz baze podataka e-Matica u koju su upisani svi učenici škole.

preskoči na navigaciju