preskoči na sadržaj

Osnovna škola Pećine Rijeka

Login
Virtualna knjižnica

Virtualna knjižnica

Informatika u razrednoj nastavi

E-svijet 1

Prva dječja knjižnica i Odjel za djecu s oštećenjem vida 

 


Krizni tim za psihološku pomoć i savjeti stručnjaka Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu mogu se dobiti putem e-maila kurikulum@mzo.hr i na telefon Nada Kegalj (098/594 721 i 091/755 0879 za Primorsko-goransku i Ličko-senjsku - Primorje).
 
AKTIVNI NATJEČAJI
Kalendar
« Listopad 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Zabavno i poučno

 

               

 

 

 

 

VAŽNI DOKUMENTI

 

Razno

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Zahvale - Prednatjecanje Međunarodnom natječaju u području taktilne slikovnice
Autor: Maja Vrancich, 27. 4. 2021.

Prednatjecanje Međunarodnom natječaju u području taktilne slikovnice

 Tyflo & Tactus 2021.

Uspješnost nekog projekta uvelike ovisi o  promociji u javnosti. Potaknuti idejom dobre promocije, odlučili smo veliku pažnju posvetiti promociji Prednatjecanja Međunarodnom natječaju u području taktilne slikovnice koji i ove godine organiziramo u okviru Tyflo & Tactus natjecanja.

Neki će se sjetiti akcije  prije dvije godine kada smo poznate riječke skulpture  uposlili u svrhu promocije taktilnih slikovnica i njihove važnosti za djecu s oštećenjem vida.

Pročitajte više u nastavku...


Ove godine odlučili smo  se prilagoditi vremenu u kojem živimo i u svrhu promocije tiskati zaštitne maske s ovogodišnjim motom #budidioprice. Uz maske napravljen je i kratki promotivni film u kojem veliku ulogu ima naša kolegica, učiteljica i pjevačica Nikolina Tomljanović koja je zainteresirane pozvala na natječaj.

Svega toga ne bi bilo bez tvrtke Trgoleptir iz Rijeke koja nam je donirala zaštitne maske i suradnje s Grafičkom školom u Rijeci. Njihovi su učenici uz svesrdan trud svojih mentora  Zlatka Ožanića i Matejke Stojanović   izradili spomenute promotivne materijale.

Kako je vidljivo  entuzijazmom pojedinaca svaki projekt može zaživjeti.  Zbog toga najveće hvala svima koji su svojom senzibiliziranošću za potrebe  drugih doprinijeli realizaciji ovih aktivnosti.  Ostaje nam samo još pozvati sve zainteresirane.

Prihvatite izazov i budite dio priče!

https://www.youtube.com/watch?v=HB12OPI4iI8

Napisala: Tanja Šupe, voditeljica Prve dječje knjižnice za djecu s oštećenjem vida

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
Obavijest o izdavanju potvrda učenicima

Poštovani učenici i roditelji, 

na poveznici https://potvrde.skole.hr/login možete preuzeti i ispisati elektronički zapis/potvrdu o statusu redovitog učenika. U padajućem izborniku moguće je izabrati svrhu potvrde.  Prijava za sve učenike je putem AAI@EduHr elektroničkog identiteta.

Sustav za izdavanje e-potvrda o statusu školovanja redovitog učenika omogućava izdavanje potvrde u različite svrhe, a podatci o učenicima preuzimaju se iz baze podataka e-Matica u koju su upisani svi učenici škole.

preskoči na navigaciju