preskoči na sadržaj

Osnovna škola Pećine Rijeka

Login
Virtualna knjižnica

Virtualna knjižnica

Informatika u razrednoj nastavi

E-svijet 1

Prva dječja knjižnica i Odjel za djecu s oštećenjem vida 

 


Krizni tim za psihološku pomoć i savjeti stručnjaka Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu mogu se dobiti putem e-maila kurikulum@mzo.hr i na telefon Nada Kegalj (098/594 721 i 091/755 0879 za Primorsko-goransku i Ličko-senjsku - Primorje).
 
AKTIVNI NATJEČAJI
Kalendar
« Listopad 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Zabavno i poučno

 

               

 

 

 

 

VAŽNI DOKUMENTI

 

Razno

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
INFORMACIJE VEZANE ZA UPIS DJECE U PRVI RAZRED OŠ PEĆINE ZA ŠKOLSKU GODINU 2021./2022.
Autor: Maja Vrancich, 12. 1. 2021.

Sukladno javnom pozivu Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Primorsko-goranske Županije obavještavamo Vas da će se u razdoblju od 25.01. do 29.01.2021. godine provoditi predbilježbe za upis u prvi razred djece rođene od 01. travnja 2014. godine do 31. ožujka 2015. godine, prema upisnim područjima za svaku osnovnu školu, a prema prijavljenom mjestu prebivališta odnosno boravišta djeteta.

Ukoliko prema mjestu prebivališta dijete ne pripada upisnom području OŠ Pećine potrebno je prijavu kao i postupak utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta obaviti u školi kojoj dijete pripada. Osnovnoj školi Pećine dostavit ćete iste podatke prijave s napomenom kojoj školi dijete pripada. Upis u OŠ Pećine moći će se realizirati na samom kraju upisnog postupka, ukoliko bude moguće, obzirom na broj učenika koji imaju prebivalište na terenu škole.

Prijava treba sadržavati sljedeće (klikni na link "opširnije"):


  • Ime i prezime te OIB djeteta, adresa prebivališta 
  • Preslika/fotografiju osobne iskaznice roditelja/staratelja ili potvrdu o promjeni mjesta prebivališta/boravišta
  • Adresu elektroničke pošte i brojeve telefona/mobitela oba roditelja
  • Zamolba za upis/predbilježbe učenika s drugog upisnog područja u OŠ Pećine
  • Napomenu o školi kojoj dijete pripada po mjestu prebivališta (ukoliko dijete adresom prebivališta/boravišta ne pripada upisnom području OŠ Pećine)
  • Napomenu ukoliko se radi o djetetu s teškoćama u razvoju

Prijave se šalju isključivo na e-mail ured@os-pecine-ri.skole.hr i slavica.rumora@skole.hr ili putem telefona 051 400-588 od 25. siječnja do 29. siječnja 2021. godine.

Postupak utvrđivanja psihofizičkog stanja djece radi upisa u prvi razred osnovne škole provodit će se u razdoblju od 31. ožujka do 15. lipnja tekuće godine.

Škola će na priložene kontakte roditeljima/skrbnicima pravovremeno dostaviti termine pregleda u školskoj ambulanti te psihologijskog ispitivanja spremnosti za polazak u školu. Isti će se realizirati sukladno aktualnim epidemiološkim mjerama.

U privitku obavijesti nalazi se dokumenti u kojima je detaljno pojašnjen postupak upisa u 1. razred kao i obrasci zahtjeva za prijevremeni upis ili privremeno oslobađanje od upisa u prvi razred osnovne škole (oba zahtjeva upućuju se Upravnom odjelu za odgoj i obrazovanje, Riva 10, Rijeka.)

Veselimo se susretu u našoj školi!

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
Obavijest o izdavanju potvrda učenicima

Poštovani učenici i roditelji, 

na poveznici https://potvrde.skole.hr/login možete preuzeti i ispisati elektronički zapis/potvrdu o statusu redovitog učenika. U padajućem izborniku moguće je izabrati svrhu potvrde.  Prijava za sve učenike je putem AAI@EduHr elektroničkog identiteta.

Sustav za izdavanje e-potvrda o statusu školovanja redovitog učenika omogućava izdavanje potvrde u različite svrhe, a podatci o učenicima preuzimaju se iz baze podataka e-Matica u koju su upisani svi učenici škole.

preskoči na navigaciju