preskoči na sadržaj

Osnovna škola Pećine Rijeka

Login
Virtualna knjižnica

Virtualna knjižnica

Informatika u razrednoj nastavi

E-svijet 1

Prva dječja knjižnica i Odjel za djecu s oštećenjem vida 

 


Krizni tim za psihološku pomoć i savjeti stručnjaka Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu mogu se dobiti putem e-maila kurikulum@mzo.hr i na telefon Nada Kegalj (098/594 721 i 091/755 0879 za Primorsko-goransku i Ličko-senjsku - Primorje).
 
AKTIVNI NATJEČAJI
Kalendar
« Listopad 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Zabavno i poučno

 

               

 

 

 

 

VAŽNI DOKUMENTI

 

Razno

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Edukacijski koncerti Glazbene škole „I. M. Ronjgov“ u razrednoj nastavi OŠ Pećine
Autor: Maja Vrancich, 25. 5. 2021.

Zbog objektivnih nemogućnosti posjeta kulturnim ustanovama u školskoj godini 2020./2021., one su pronašle put k nama. Iako virtualno, tijekom drugog polugodišta već smo dva puta iskoristili priliku uživati u čarobnim zvucima glazbe. I to ne bilo kako, nego onako kako ona najbolje dopire do svakoga od nas – izvedbom uživo! Oba edukacijska koncerta organizirali su djelatnici Glazbene škole „I. M. Ronjgov“, a uspješnu realizaciju zahvaljujemo njihovim učenicima te profesorima koji su ih pripremili za nastupe i voditeljici koncerata Doris Kovačić u svojstvu edukatora. Na prvom edukacijskom koncertu mnogo smo naučili o gudačkim instrumentima, a na drugom o instrumentima s tipkama, žičanim instrumentima i udaraljkama. Ali to nije sve! Početkom lipnja očekuje nas još jedan, posljednji edukacijski koncert ove sezone koji će nam predstaviti puhačke instrumente i umijeće sviranja istih. Snimke održanih koncerata dostupne su na niže navedenim linkovima, a mi smo posebno ponosni na nastup našeg učenika 2. razreda Nike Modrića na 2. Edukacijskom koncertu, koji je umijeće sviranja na glasoviru predstavio skladbom čuvenog baroknog skladatelja J.S. Bacha. Uživajte u njegovom nastupu i pogledajte kako su na isti reagirali njegovi razredni prijatelji.    https://youtu.be/rhK3V38b-Dc

1. Edukacijski koncert za osnovne škole https://youtu.be/3m4DpWkUwb8

2. Edukacijski koncert za osnovne škole https://youtu.be/Ima5prvaypg

3. Edukacijaski koncert za osnovne škole https://youtu.be/mEvB49uZEzA


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
Obavijest o izdavanju potvrda učenicima

Poštovani učenici i roditelji, 

na poveznici https://potvrde.skole.hr/login možete preuzeti i ispisati elektronički zapis/potvrdu o statusu redovitog učenika. U padajućem izborniku moguće je izabrati svrhu potvrde.  Prijava za sve učenike je putem AAI@EduHr elektroničkog identiteta.

Sustav za izdavanje e-potvrda o statusu školovanja redovitog učenika omogućava izdavanje potvrde u različite svrhe, a podatci o učenicima preuzimaju se iz baze podataka e-Matica u koju su upisani svi učenici škole.

preskoči na navigaciju