preskoči na sadržaj

Osnovna škola Pećine Rijeka

Login
Erasmus akreditirana škola

Školski blog

Blog OŠ Pećine

Virtualna knjižnica

Virtualna knjižnica

IZDAVANJE POTVRDA UČENICIMA

Poštovani roditelji/staratelji,

elektronički zapis/potvrdu o statusu redovitog učenika možete preuzeti i ispisati u aplikaciji e-Dnevnik. Nadogradnjom sustava u tu je svrhu otvoren novi modul gdje je u padajućem izborniku moguće izabrati svrhu potvrde.  Ulazak u e-Dnevnik omogućen je prijavom putem AAI@EduHr elektroničkog identiteta te sustava e-Građani.

Informatika u razrednoj nastavi

E-svijet 1


Krizni tim za psihološku pomoć i savjeti stručnjaka Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu mogu se dobiti putem e-maila kurikulum@mzo.hr i na telefon Nada Kegalj (098/594 721 i 091/755 0879 za Primorsko-goransku i Ličko-senjsku - Primorje).
 
Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Zabavno i poučno

 

               

 

 

 

 

VAŽNI DOKUMENTI

Individualni razgovori s roditeljima

Na donjoj poveznici možete preuzeti informaciju o terminima individualnih razgovora s roditeljima u šk. god. 2023./2024. 

Priloženi dokumenti:
Raspored informacija.pdf

Razno

Novosti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Erasmus+ edukacija učiteljica
Autor: Maja Vrancich, 15. 3. 2024.

U periodu od 4. do 10. ožujka naše učiteljice Eda Jozipović, Nikolina Tomljanović i Maja Vrancich boravile su na tečaju Erasmus+ mobilnosti u glavnome gradu grčkoga otoka Krete, Heraklionu.

Učiteljice su sudjelovale na dva različita tečaja: Effective communication i 3D Printing and Robotics in Education. Kroz konkretne primjere, radionice i vježbe učiteljice su na tečajevima stekle nova znanja i vještine koje će zasigurno obogatiti i unaprijediti njihovu nastavu. 

Podsjetimo, OŠ Pećine je akreditirana škola za K1 projekte, a naša akreditacija ove godine ima naslov "Upoznajmo se". Učiteljice su pohađanjem tečaja ostvarile glavne ciljeve: unaprijediti kvalitetu obrazovanja za 21. stoljeće kroz uvođenje inovativnih metoda i pristupa s poticanjem kreativnosti; jačati ključne kompetencije učitelja i učenika te razviti europsku dimenziju škole kroz multikulturalnost, toleranciju i međukulturalnu osviještenost. Pogledajte ::fotogaleriju:: i više pročitajte u nastavku...


U slobodno vrijeme učiteljice su upoznavale grčku i kretsku kulturu te su druženjem s kolegama iz drugih europskih zemalja upoznavale njihove obrazovne sustave i pedagoške norme. Posebno zanimljiv bio je dan proveden u jednoj osnovnoj školi gdje su u sklopu tjelesne i zdravstvene kulture zaplesale tj. učile plesati tradicionalni ples sirtaki.

Ovo je iskustvo bilo korisno i motivirajuće za daljnji rad te se veselimo primjeni novih znanja i budućim edukacijama.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju