preskoči na sadržaj

Osnovna škola Pećine Rijeka

Login
Bogatstvo različitosti

Projekt "Bogatstvo ražličitosti"

Školski blog

Blog OŠ Pećine

Virtualna knjižnica

Virtualna knjižnica

IZDAVANJE POTVRDA UČENICIMA

Poštovani roditelji/staratelji,

elektronički zapis/potvrdu o statusu redovitog učenika možete preuzeti i ispisati u aplikaciji e-Dnevnik. Nadogradnjom sustava u tu je svrhu otvoren novi modul gdje je u padajućem izborniku moguće izabrati svrhu potvrde.  Ulazak u e-Dnevnik omogućen je prijavom putem AAI@EduHr elektroničkog identiteta te sustava e-Građani.

Informatika u razrednoj nastavi

E-svijet 1


Krizni tim za psihološku pomoć i savjeti stručnjaka Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu mogu se dobiti putem e-maila kurikulum@mzo.hr i na telefon Nada Kegalj (098/594 721 i 091/755 0879 za Primorsko-goransku i Ličko-senjsku - Primorje).
 
Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Zabavno i poučno

 

               

 

 

 

 

VAŽNI DOKUMENTI

Individualni razgovori s roditeljima

Na donjoj poveznici možete preuzeti informaciju o terminima individualnih razgovora s roditeljima u šk. god. 2023./2024. 

Priloženi dokumenti:
Raspored informacija.pdf

Razno

Novosti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Erasmus+ mobilnost učenika 4. razreda u Graz
Autor: Maja Vrancich, 7. 11. 2023.

Dana 18. listopada 2023. učenici 4. razreda u pratnji učiteljica Christiane Jelače, Silvije Mavrinac i Janje Giacconi krenuli su na putovanje u Austriju. Trodnevni boravak bio je predviđen posjetu prijateljskoj i partnerskoj školi Volksschule Triester u Grazu.

Prvog dana boravka učenici su posjetili Dječji interaktivni muzej Frida i Fred. U vrijeme našeg boravka postav muzeja bio je “posvećen” izradi nastamba za životinje. Ono što je zanimljivo kod ovog muzeja je da se na ulazu izuvaju cipele i po muzeju se hoda bos. Nakon dvosatne zabave uslijedila je igra u obližnjem parku te okrijepa u nezaobilaznom McDonald's-u. Pogledajte ::fotogaleriju:: i više pročitajte u nastavku...


Drugi dan boravka učenika 4. razreda u Grazu započeo je obilaskom znamenitosti grada u pratnji učenika i učiteljica škole domaćina. Hauptplatz, Kunsthaus, Uhrturm na Schlossbergu i Murinsel na Muri samo su neka od mjesta koja su učenici pažljivo razgledavali. Uslijedio je dio dana rezerviran za učenje u školi domaćina. Učenici su boravili u likovnoj radionici i na sportskom terenu škole. Večer je bila rezervirana za isprobavanje austrijskih specijaliteta i proslavu rođendana.

Treći dan boravka učenici su započeli sudjelovanjem u glazbenoj radionici pod vodstvom učitelja Glazbene kulture. U pratnji učenika i učiteljica škole domaćina posjetili su i razgledali unutrašnjost obližnje hidroelektrane Puntigam i sudjelovali u radionicama proučavajući energetski forum i magnetizam. Po povratku u školu učenicima i učiteljicama su podijeljene diplome za sudjelovanje u Erasmus+ mobilnosti učenika i učiteljica, a razmijenjeni su i prigodni pokloni.

U sjećanju četvrtaša ostat će tri nezaboravna dana provedena u učenju s vršnjacima iz Graca, ali i zabave. Puni dojmova, novih znanja i iskustava vratili su se u Rijeku u kasnim večernjim satima.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju