preskoči na sadržaj

Osnovna škola Pećine Rijeka

Login
Erasmus akreditirana škola

Školski blog

Blog OŠ Pećine

Virtualna knjižnica

Virtualna knjižnica

IZDAVANJE POTVRDA UČENICIMA

Poštovani roditelji/staratelji,

elektronički zapis/potvrdu o statusu redovitog učenika možete preuzeti i ispisati u aplikaciji e-Dnevnik. Nadogradnjom sustava u tu je svrhu otvoren novi modul gdje je u padajućem izborniku moguće izabrati svrhu potvrde.  Ulazak u e-Dnevnik omogućen je prijavom putem AAI@EduHr elektroničkog identiteta te sustava e-Građani.

Informatika u razrednoj nastavi

E-svijet 1


Krizni tim za psihološku pomoć i savjeti stručnjaka Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu mogu se dobiti putem e-maila kurikulum@mzo.hr i na telefon Nada Kegalj (098/594 721 i 091/755 0879 za Primorsko-goransku i Ličko-senjsku - Primorje).
 
Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Zabavno i poučno

 

               

 

 

 

 

VAŽNI DOKUMENTI

Individualni razgovori s roditeljima

Na donjoj poveznici možete preuzeti informaciju o terminima individualnih razgovora s roditeljima u šk. god. 2023./2024. 

Priloženi dokumenti:
Raspored informacija.pdf

Razno

Novosti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
ČAraoke 2023.
Autor: Maja Vrancich, 25. 10. 2023.

Polaznici Glazbene radionice 4. r. šk. god. 2022./2023. su se na kraju četverogodišnjega djelovanja s voditeljicom Teom Jurčić odlučili okušati u autorskom glazbenom stvaralaštvu. Riječ po riječ iz dječjih su se usta s lakoćom oblikovali stihovi prožeti vremenskom prolaznošću kroz sva četiri godišnja doba i sveprisutnom temom izuzetnog značaja u njihovom svakodnevnom životu - prijateljstvom. Po uzoru na europske glazbene uspješnice nastale stihove spretno su pretočili dijelom u suvremeni glazbeni izričaj, a dijelom u smislenu melodijsku liniju u potpunosti primjerenoj uzrastu. Pogledajte ::fotogaleriju:: i ::videozapis:: te više pročitajte u nastavku.


Na prijedlog voditeljice stihove su prilagodili čakavskom izričaju i autorsku pjesmu "Moja kumpanija" prijavili na natječaj za sudjelovanje na Dječjem festivalu ČAraoke - festivalu za naše drago ČA. Solisti Niko Čupić i Ivano Rubeša su tijekom srpnja bili pozvani u studio Novinet.TV-a u kojem je snimljen prezentacijski video prilog za TV emisiju Mularija - ČAraoke, a autorska pjesma polaznika Glazbene skupine "Moja kumpanija" je po završetku natječaja odabrana za sudjelovanje u finalnoj večeri festivala ČAraoke 2023. Aranžman pjesme i studijsko snimanje je u dogovoru s roditeljima bilo povjereno Matku Basari, studio Maraton, a tijekom rujna i listopada polaznici Glazbene skupine su se redovito okupljali na pjevačkim i plesnim probama kako bi na festivalu dostojanstveno predstavili svoju školu i svoj rad. Trud se višestruko isplatio! Za autorsku pjesmu "Moja kumpanija" izvedenu 20. listopada 2023. u KTC-u Drago Gervais u Opatiji solisti Niko Čupić i Ivano Rubeša osigurali su OŠ Pećine nagradu organizatora za najbolje izvedenu pjesmu o prijateljstvu, a stručni žiri u sastavu Duško Jeličić, Silvana Jeličić, Sandra Justinić, Darko Čargonja i Aleksandar Valenčić Glazbenoj je skupini OŠ Pećine dodijelio prvu nagradu za najbolje autorsko djelo u kategoriji mlađeg uzrasta. Osim u natjecateljskom dijelu programa, polaznici Glazbene skupine sudjelovali su i u revijalnom dijelu programa u kojem su zajedno s Draženom Turinom - Šajetom i Duškom Jeličićem te ostalim sudionicima festivala zapjevali čakavske uspješnice "Leteća Barbara" i "Mularija". I ča više reć, nego "da bimo i k letu!"

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju