preskoči na sadržaj

Osnovna škola Pećine Rijeka

Login
Bogatstvo različitosti

Projekt "Bogatstvo ražličitosti"

Školski blog

Blog OŠ Pećine

Virtualna knjižnica

Virtualna knjižnica

IZDAVANJE POTVRDA UČENICIMA

Poštovani roditelji/staratelji,

elektronički zapis/potvrdu o statusu redovitog učenika možete preuzeti i ispisati u aplikaciji e-Dnevnik. Nadogradnjom sustava u tu je svrhu otvoren novi modul gdje je u padajućem izborniku moguće izabrati svrhu potvrde.  Ulazak u e-Dnevnik omogućen je prijavom putem AAI@EduHr elektroničkog identiteta te sustava e-Građani.

Informatika u razrednoj nastavi

E-svijet 1


Krizni tim za psihološku pomoć i savjeti stručnjaka Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu mogu se dobiti putem e-maila kurikulum@mzo.hr i na telefon Nada Kegalj (098/594 721 i 091/755 0879 za Primorsko-goransku i Ličko-senjsku - Primorje).
 
Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Zabavno i poučno

 

               

 

 

 

 

VAŽNI DOKUMENTI

Individualni razgovori s roditeljima

Na donjoj poveznici možete preuzeti informaciju o terminima individualnih razgovora s roditeljima u šk. god. 2023./2024. 

Priloženi dokumenti:
Raspored informacija.pdf

Razno

Novosti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Pssst, vrijeme je za večernju priču pod prstima
Autor: Ksenija Sobotinčić Štropin, 11. 10. 2023.

Ove školske godine u našoj školi provodimo  novi projekt pod nazivom “Pssst, vrijeme je za večernju priču pod prstima“. Projekt se provodi u suradnji dviju knjižnica u školi i Odjela za djecu s oštećenjem vida.  Projekt osim naših učenika, uključuje i njihove roditelje. Zajedničke aktivnosti s roditeljima za djecu su dragocjeni trenutci, a kad uz to stvaraju nova iskustva, uče,  slušaju priče, onda se ti trenutci  pamte. Pozitivno i zabavno ozračje vladalo je na našoj prvoj radionici s učenicima prvog i drugog razreda i njihovim roditeljima. 

Nastavak teksta možete pročitati pod Opširnije.

Fotogalerija


Priča o jednom pucetu dovela nas je do različitih aktivnosti nizanja, provlačenja, oblačenja, otkopćavanja koje su roditelji pod povezom izvodili uz upute svoje djece. Kako nam se bliži Dan bijelog štapa bila je to prilika za roditelje da se sami pokušaju kretati pomoću bijelog štapa po taktilnj stazi u našem hodniku.Senzibilizacija na zabavan način primarni je cilj ovog projekta. Prema reakcijama roditelja i djece, rekli bismo da smo u tome uspjeli.
Kako je naša priča tek započela, imamo i jednu djevojčicu Pucku koja će putovati po domovima naših učenika, ali o tome ćete saznati u skorije vrijeme.

Voditeljice projekta Javorka Milković, Tanja Šupe, Ksenija Sobotinčić Štropin

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju